آموزش تهیه اسپاگتی سالسا

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
اسپاگتی ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۶۰۰ گرم
زیتون بدون هسته ۱۵ عدد
برگ ریحان ۵۰ گرم
سیر کوبیده ۲ حبه
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه اسپاگتی سالسا
اسپاگتی رو طبق دستور روی بسته با کمی نمک بپزید و آبکش کنید.
گوجه فرنگی, روغن زیتون, زیتون, برگ ریحان, سیر کوبیده, سرکه قرمز رو به همراه نمک و فلفل در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
حالا سس رو روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه و اونو روی اسپاگتی بدید و روی اون پنیر ئارمسان بپاشید و سرو کنید.

نکات

  • توی آب اسپاگتی, روغن نریزید, چون سس جذب اون نمیشه.
  • این غذا برای گیاهخواران هم مناسبه!
  • این میزان برای ۳ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز