آموزش تهیه خورش فسنجان

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
 مرغ ۱ عدد
مغز گردو ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب انار ۱ پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان

پیاز رو سرخ کنید و گردوی چرخ شده رو همراه پیاز داغ تفت بدید، رنگ گردو نباید تغییر کنه، گردو باید گرم بشه تا وقتی آب به اون اضافه میشه به روغن بیفته!
اگر آب یخ بریزید هم که زودتر به روغن میفته. اجازه بدید تا گردو چند ساعت روی حرارت بمونه تا به روغن بیفته!
مرغ رو جداگانه با پیاز و نمک و فلفل و زعفران بدون اینکه روش آب بریزید تفت بدید و بذارید با آبی که خود مرغ میندازه، بپزه!
مرغ رو تکه ای کنید و به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل رو هم اضافه کنید.
وقتی خورش ۱ ساعت روی حرارت بود، رب انار رو اضافه کنید.
اگر بخواهید خورش ملس باشه، ۱۰ دقیقه آخر شکر رو اضافه کنید.

نکات

  • اگر گاهی توی خورش یه تکه یخ کوچیک بندازید، زودتر به روغن میفته!
  • مرغی که جدا با پیاز پختید رو باید پیازش رو جدا کنید تا حالت بدی توی خورش نگیره!
  • فسنجانی که با مرغابی درست بشه رو رسمی و اگر با مرغ درست بشه، مجلسی میگن!
  • فسنجان رو ۳ حالت درست میکنن: ترش، شیرین، ملس
  • اگر خورش هنوز به روغن نیفتاده بود، مرغ رو در بیارید و بذارید به روغن بیفته و بعد مرغ رو اضافه کنید تا مرغ له نشه!
  • فسنجان هر چی با شعله ملایم تر و زمان بیشتر روی حرارت باشه، بهتر جا میفته!
  • میتونید به جای شکر به خورش شیره انگور اضافه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز