آموزش درست کردن ته دیگ نان لواش و گوجه

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم‬
‫گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد‬
‫نان لواش به اندازه کف قابلمه‬
‫نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آب و روغن یه میزان لازم‬

‫طرز تهیه‬ ته دیگ نان لواش و گوجه
‫گوجه فرنگی ها ر‬و رنده کنید. کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنید. حالا به گوجه ها در حد چند قاشق آب اضافه کنید.
کف قابلمه کمی روغن بریزید, نان لواش رو کف قابلمه بذارید و مخلوط گوجه فرنگی رو روی اون بریزید و برنج رو روی اونا بریزید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و ته دیگ طلایی بشه!

نکات

  • میتونید ادویه های متناسب با نوع غذاتون به گوجه ها بزنید.
  • این ته دیگ برای غذاهایی که در کنارشون گوجه هم سرو میشه, عالیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز