آموزش درست کردن ته چین زیتون

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴تا ۶ نفر

برنج ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
محلول زعفران ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
نمک و زیتون سبز و سیاه به میزان لازم

نحوه درست کردن ته چین
برنج رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!)
تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود ۱ ساعت با شعله کم دم بیاد.

نکات

  • میتونید کل کف قالب رو با زیتون بپوشونید، طوری که ته دیگ فقط زیتون باشه!
  • روی کار رو میتونید با ماست کیسه ای تزیین کنید!
  • میتونید ظرف رو به مدت نیم ساعت با فویلی که روی کار رو پوشوندید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید، بعد از این مدت فویل رو بردارید و ۱۰ دقیقه دیگه بدون فویل بذارید توی فر!
  • کل این دستور ۱۵۰ گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین، ۱۳۵ گرم چربی، ۲۰۳۵ کیلوکالری انرژی داره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز