آموزش درست کردن دسر بیسکویتی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
شیر سرد ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
شکر سه چهارم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بسکویت ساده ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
آب جوش یک دوم پیمانه

طرز تهیه دسر بیسکویتی
نشاسته ذرت رو در شیر سرد حل کنید و خوب هم بزنید، بعد شکر رو اضافه کنید و اونو روی حرارت بذارید تا با شعله کم و خیلی آروم به غلظتی مشابه ماست برسه! تو این مدت باید مدام هم بزنید تا ته نگیره و نشاسته گلوله نشه. وقتی داشت غلیظ میشد، وانیل رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.
حالا مایه رو کنار بذارید تا کمی خنک بشه.
بیسکویت ها رو خرد کنید و کف ظرف دسرتون بریزید. پودر کاکائو رو در آب جوش حل کنید و حالا کمی از کاکائوی حل شده روش بریزید و لایه بعدی مخلوط نشاسته و شیر بریزید. این کار رو دوباره تکرار کنید. حالا ظرف ها رو در یخچال بذارید تا ببنده.

نکات

  • وانیل اگر خیلی روی حرارت بمونه، تلخ میشه، برای همین آخر سر اضافه کردیم.
  • بهتره از لیوانهای مخصوص دسر برای این کار استفاده کنید.
  • این دسر هم خیلی راحت تهیه میشه و هم مواد کمی لازم داره! پس برای مواقعی که مهمان سر زده دارید، خوبه!
  • تزیین روی کار هم میتونه با ترافل های کاکائویی و رنگی و پودر کاکائو باشه.
  • حدود ۳ تا از لیوانهایی که در تصویر میبیند با این مقدار مواد به دست اومد.
  • نشاسته ذرت پودر نرم و سفید رنگ و لطیفیه که میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی یا سوپر مارکتهای بزرگ تهیه کنید.
  • اگر مزه تلخ پودر کاکائو رو دوست ندارید میتونید وقتی در آب جوش حل کردید، کمی شکر هم اضافه کنید

منبع: با ما بخون ، سر آشپز