آموزش درست کردن سالاد الویه

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
ژامبون دلخواه ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نخود فرنگی ۱ پیمانه
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و آبلیمو و سس مایونز و خامه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد الویه
سیب زمینی ها رو آب پز کنید و پوست بگیرید و رنده کنید.
تخم مرغ رو هم آب پز کنید و پوست بگیرید و رنده کنید.
خیارشورها رو نگینی کنید و به همراه نخود فرنگی به مواد بالا اضافه کنید. ژامبون ها رو هم در اندازه دلخواه برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
توی یک ظرف جدا, سس مایونز, نمک و فلفل و رو بزنید تا صاف و یکدست بشه. در حین هم زدن سس, کمی آب لیموی تازه هم به سس اضافه کنید. حدود ۱ الی ۲ قاشق سوپخوری هم خامه به سس اضافه کنید.
حالا سس رو به مواد الویه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
اگر سس کم بود, مجددا سس اضافه کنید.
در یخچال بذارید و بعد از سرد شدن, سرو کنید.

نکات

  • میتونید به جای ژامبون از نصف سینه مرغ هم استفاده کنید.
  • میتونید به مواد الویه هویج نیم پز نگینی هم اضافه کنید.
  • میتونید به جای سس مایونز, ماست چکیده هم استفاده کنید.
  • همیشه ترشی و سرکه باید حین هم زدن به سس اضافه بشه, وگرنه سس میبره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز