آموزش درست کردن شیرینی شکلاتی گردویی آلمانی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم‬
‫پودر کاکائو یک دوم پیمانه‬
‫کره ۱ و یک دوم پیمانه‬
‫شکر ۱ پیمانه‬
‫تخم مرغ کوچک ۱ عدد‬
‫مغز پسته درسته ۱ پیمانه‬
‫گردو خرد شده ۱ پیمانه‬
‫گردو چرخ شده ۱ پیمانه‬
‫بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی ۲۰۰ گرم‬

‫طرز تهیه‬ شیرینی شکلاتی گردویی آلمانی
‫میزان کره و پودر کاکائو رو روی حرارت بذارید، در حدی که کره آب بشه و مایع روانی به دست بیاد.
تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه و به مخلوط کره و پودر کاکائو اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگه روی حرارت بذارید تا تخم مرغ بپزه و دانه های شکر حل بشه. 
بیسکویت رو تکه تکه کنید و به همراه مغزها با مواد بالا مخلوط کنید تا یک مایه خمیری درست بشه.
یک کیسه فریزر رو باز کنید و ته یک ظرف پیرکس پهن کنید و از مایه روی اون بریزید و خوب صاف کنید. با قاشق مواد رو کمی فشار بدید تا خوب فشرده بشن!‬ اطراف کیسه رو روی شکلات برگردونید و روی اونو بپوشونید.
‫حالا ظرفتون رو برای چند ساعت توی فریزر بذارید تا خوب سفت بشه! ‬
‫بعد از فریزر در بیارید و توی دمای محیط چند دقیقه قرار بدید تا کمی از اون حالت سفتی و یخی در بیاد و بتونید چاقو رو در اون فرو کنید.‬
‫به ابعاد دلخواه شکلات رو برش بدید و سرو کنید.‬

نکات‬
‫    •    وقتی تخم مرغ و شکر رو به کره و کاکائو اضافه کردید، بیشتر از یک دقیقه روی حرارت نذارید، چون ممکنه تخم مرغ توی مواد بپزه و تکه تکه بشه!‬
‫    •    میتونید به جای مغز پسته از خلال پسته هم استفاده کنید، ولی من فکر میکنم مغز پسته موقع برش زیباتر میشه!‬
‫    •    میتونید با این مواد حدود ۲ قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال هم مخلوط کنید. این مورد سلیقه ایه!‬
‫    •    مغزها هم سلیقه ایه، میتونید از هر مغز دلخواه دیگه هم استفاده کنید.‬
•    ۱ پیمانه کره حدودا ۲۰۰ گرم است!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز