آموزش درست کردن عدسی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

عدس ۲ تا ۳ پیمانه پلوپز

پیاز ۳ تا ۴ عدد

استاک(قرص) گوشت ۱ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل، زردچوبه و آبلیمو و روغن به میزان لازم

سیب زمینی ۲ عدد

نحوه درست کردن عدسی:

عدس رو با کمی آب و سیب زمینی و استاک بذارید بپزه. وقتی پخت، اونو با گوشت کوب برقی بزنید تا حسابی له بشه.

جداگانه پیاز ها رو خلالی کنید و با روغن بذارید سرخ بشه با شعله آروم، تا حسابی طلایی بشه، وقتی طلایی شد، کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. کمی از پیازها رو با رب تفت بدید تا ربش خوشرنگ بشه و توی غذا بریزید و بقیه رو واسه تزیین کنار بذارید.

پیازها رو به عدسی اضافه کنید و آبلیموی غذا رو هم اندازه کنید.
نمک و فلفل غذا رو هم اندازه کنید.

نکات

  • به دلیل نمکی که قرصهای گوشت دارن، حواستون باشه توی ریختن نمک زیاده روی نکنید که اصلا چیز خوبی نیست.
  • هر قومیتی عدسی رو به سبک خودشون درست میکنند! یعنی دستورات زیادی برای عدسی وجود داره.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز