آموزش درست کردن ناگت مرغ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سینه مرغ ۸۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
قرص مرغ ۲ عدد
پودر نان ۴ قاشق سوپخوری
پفک نمکی پودر شده ۱ پیمانه

طرز تهیه ناگت مرغ
سینه مرغ رو تکه تکه کنید و به همراه قرص مرغ, پیاز, پودر سیر و پنیر موزارلا در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا حسابی میکس بشه و یک خمیر چسبناک به دست بیاد.
در یک ظرف دیگه, پودر پفک نمکی, پودر نان رو با هم مخلوط کنید.
از خمیر به اندازه یک گردو بزرگ بردارید و با دست به اون فرم دلخواه رو بدید و در مخلوط پفک و پودر نان بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

‬نکات

  • اگر پودر ناگت در دسترس شما بود, به جای پودر پفک و پودر نان از اون استفاده کنید.
  • میتونید به مخلوط پفک و پودر نان, پنیر پارمسان هم اضافه کنید.
  • اگر مایل هستید رنگ ناگت, نارنجی تر باشه, به پودر پفک, رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید.
  • میتونید به پودر پفک, کمی هم پودر موسیر اضافه کنید.
  • اگر پنیر موزارلا در دسترس شما نبود, از پنیر پیتزا هم میتونید استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز