آموزش درست کردن چاهان قالبی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
‎گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
‎برنج ۳ پیمانه
‎هویج متوسط ۴ عدد
‎پیاز ۲ عدد
‎برنج ۳ پیمانه
‎تخم مرغ ۳ عدد
‎سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
‎نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

‎طرز تهیه چاهان قالبی
‎گوشت مرغ رو به قطعات ۲ سانتی خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا آبش کشیده بشه و کمی سرخ بشه‫.‬ هویج ها رو هم نگینی کنید و اواسط کار اضافه کنید‫.‬ به مرغ و هویج‫,‬ نمک و فلفل و سس سویا بزنید و بذارید تا مواد به خورد هم برن‫.‬
‎ برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و وسط اون رو گود گنید و تخم مرغ ها رو توی برنج بشکنید و خوب مخلوط کنید‫.‬ حالا هویج و مرغ رو هم به برنج اضافه کنید‫.‬ حالا ته ظرف نچسب و نسوز رو چرب کنید و مواد رو توی اون بریزید و روی ظرف رو با فویل آلومینیم بپوشونید‫ و ظرف رو‬ در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط به مدت ۱ ساعت بذارید‫ تا بپزه و بعد در ظرف مورد نظر برگردونید.‬

‎نکات‬

  • ‎‫این غذا مربوط به کشور کره است.‬
  • انواع مختلفی از چاهان وجود داره.‬
  • میتونید به جای مرغ, از گوشت گوساله هم استفاده کنید.‬
  • اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید, بذارید کمی گوشت بپزه.‬
  • چاهان رو معمولا در قالب های کوچک تک نفره سرو میکنند و برای هر نفر یک تا ۲ عدد میکشند.‬
  • اگر از قالب های تک نفره استفاده میکنید, دیگه نیازی به فویل ندارید.‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز