آموزش درست کردن کوکو سبزی در نان باگت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

سبزی کوکو پاک شده ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

ماست یک دوم قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

زرشک ۲ قاشق سوپخوری

گردو ریز شده ۲ قاشق سوپخوری

آرد سیب زمینی ۲ قاشق غذاخوری

نان باگت ۱ عدد

نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سبزی

سبزی رو در یک کاسه بزرگ بریزید. روی اون تخم مرغ ها رو بشکنید. بقیه مواد رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

نان های باگت رو عرضی برش بدید و خمیر وسط اونا رو در بیارید. کف تابه کمی روغن بریزید و نانها رو در تابه بذارید و از مایه کوکو در نان بریزید و روش رو کامل صاف کنید و اجازه بدید تا کوکو با حرارت کم مغز پخت بشه.

نکات

  • سبزی کوکو باید بدون آب باشه, بنابراین اگر سبزی فریزری بود, آب اونو بگیرید تا مایه وا نره!
  • توی تابه خیلی روغن نریزید, چون نانها روغن رو به خودشون جذب میکنن و میسوزن و بدمزه میشن!
  • آرد سیب زمینی رو میتونید اضافه نکنید ولی کلا برای جلوگیری از وارفتن کوکو هست!
  • میتونید خمیر وسط نان رو خشک کنید و در غذاهاتون استفاده کنید یا از اون برای ته دیگ خمیر نان باگت که آموزش دادم استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز