آموزش درست کردن کیک عسل

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
کره ۲۲۵ گرم
عسل ۲۵۰ گرم+۴ قاشق غذاخوری برای روی کیک
شکر قهوه ای تیره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ درشت ۳ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک عسل
کره رو تکه تکه کنید و با عسل و شکر قهوه ای روی حرارت بذارید تا با هم حل بشن و شروع به قل زدن بکنن, ۱ دقیقه روی حرارت بذارید  تا با هم بجوشن. بعد از روی حرارت بردارید و بذارید تا کمی خنک بشه.
تخم مرغ ها رو یکی یکی به مایه عسل اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو ۳ تا ۴ بار الک کنید و به مایه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه.
کف قالب گرد رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو توی اون بریزید و یک تکانی به قالب بدید تا مواد یکدست توی قالب پخش بشه.
حالا قالب رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه, بسته به نوع گاز و اندازه قالب, حدود ۳۰ تا۵۰ دقیقه بذارید تا بپزه.
وقتی کیک پخت, از فر بیرون بیارید و اجازه بدید کمی خنک بشه. ۴ قاشق عسل رو روی حرارت بذارید تا روان بشه و روی کیک بدید.
بعد اجازه بدید تا کیک خوب خنک بشه و سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫‬تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید, در غیر اینصورت مایه شما یکدست نمیشه.
  • ‬آرد رو حتما الک کنید تا کیک شما سبک بشه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز