آموزش طرز تهیه تاس کباب

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

گوشت گوسفند با استخوان ۵۰۰ گرم
بادمجان متوسط ۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
آبغوره ۱ لیوان
دارچین و سماق از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
لیمو عمانی و نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه تاس کباب
یکی از پیاز ها رو خرد کنید و با گوشت تفت بدید. وقتی گوشت سرخ شد, زردچوبه و ادویه بزنید و روی اون آب سرد بریزید و بذارید تا گوشت نیم پز بشه.
بادمجانها رو از طول به ۲ قسمت کنید و حدود ۱ ساعت توی مخلوط آب نمک غلیظ بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد از این مدت اونا رو آبکش کنید.
حالا گوجه فرنگی, سیب زمینی و ۲ تا پیازی که مونده بود رو حلقه حلقه کنید.
قابلمه مناسبی رو انتخاب کنید. کف اون پیاز های حقله شده رو بچینید. روی پیازها, گوشت های نیم پز رو بذارید. روی این مواد کمی لیمو عمانی و ادویه بپاشید. دوباره بقیه پیاز, بادمجانها و گوجه ها و سیب زمینی ها رو بچینید و باز هم کمی لیمو عمانی و ادویه بپاشید.
دارچین و سماق و کمی فلفل رو با هم مخلوط کنید و با آبغوره ای که داشتید, خیلی آروم از گوشه بریزید توی قابلمه.
کمی روغن رو داغ کنید و رب رو توی اون سرخ کنید و با مابقی آبی که از پختن گوشت مونده بود مخلوط کنید و روی مواد بریزید.
حالا یک بشقاب یا ظرف مناسب روی مواد بذارید تا مواد جا به جا نشن و اجازه بدید تا تاس کباب بپزه.
اواخر پخت هم نمک غذا رو اندازه کنید.

نکات

  • اگر از گوشت گوساله استفاده میکنید, ۴۰۰ گرم کافیه.
  • رب رو به خاطر این تفت میدیم که هم بوی خامی اون گرفته بشه و هم توی غذا خوشرنگ تر بشه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز