آموزش طرز تهیه سوپ قارچ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

قارچ خردکرده دو لیوان
آب گوشت چهار لیوان
شیر دو لیوان
جعفری خردشده چهار تا پنج قاشق
آرد دو تا سه قاشق سوپ‌خوری
کره سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه سوپ قارچ:

قارچها رو در نصف کره تفت بدید و روش کمی آب بریزید و یک قرص مرغ یا گروشت به اون اضافه کنید و بذارید قارچها بپزه.
نصف دیگه کره رو با آرد تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه و شیر سرد رو به اون اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه.
وقتی قارچها پخت جعفری و آرد و شیر رو اضافه کنید و اجازه بدید تا غلیظ بشه.
بعد نمک و فلفل رو اضافه کنید.

نکات:

  • میتونید یک یا دو قاشق خامه رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و آبلیمو بهش اضافه کنید و کمی از سوپ گرم بهش اضافه کنید تا دمای خامه کم کم بالا بره و بعد به سوپ اضافه کنید تا خامه نبره!
  • خامه نباید روی حرارت بجوشه، وقتی شعله رو خاموش کردید اضافه کنید.
  • چون قرصهای آماده نمک دارند، در ریختن نمک احتیاط کنید.
  • وقتی شیر رو به آرد اضافه میکنید باید خیلی سرعت عمل داشته باشید تا آرد گلوله نشه.
  • بهتره که مخلوط آرد و شیر رو از صافی رد کنید تا اگه گلوله شده، صاف بشه کاملا.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز