آموزش طرز تهیه هوموس

دسته بندی: آشپزی

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد …
 
مواد لازم:

نخود پخته :                   نیم کیلو
ارده :                            ۶ تا۷ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده :                  ۳، ۴ حبه
لیمو                              ۲ عدد
جعفری و گشنیز              ۵، ۶ شاخه
فلفل قرمز                       یک قاشق چایخوری 
روغن زیتون                    ۴ قاشق غذاخوری
نمک                              به میزان لازم 


طرز تهیه هوموس:

 هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.

نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود . سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید . فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .