آموزش پختن آش رشته

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سبزی آش یک و نیم کیلوگرم
رشته آشی نیم کیلو گرم
نخود ، لوبیا و عدس نیم کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
آرد ذرت ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان دلخواه
نعناع داغ به دلخواه و به میزان لازم
کشک به میزان لازم
فلفل و نمک و زردچوبه و ادویه و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته
حبوبات رو که از شب قبل خیس کنید و توی این مدت چند بار‌ آب اونا رو عوض کنید و بعد جدا بپزید.
پیاز رو تفت بدید، سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید. وقتی تا حدودی تفت خورد، زردچوبه و ادویه بزنید و آب بریزید و اجازه بدید تا سبزی کاملا بپزه.
بعد آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و کم کم در حالی که آش رو هم میزنید به اون اضافه کنید.
حبوبات رو هم اضافه کرده و بعد هم رشته آماده رو بریزید. نمک و فلفل رو اندازه کنید و شعله رو کم کنید تا آش جا بیفته.
کشک رو هم طبق دستور با کمی آب مخلوط کرده و ۲۰ دقیقه بجوشونید.
آش که آماده شد با سیر داغ، پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

نکات

  • سبزی آش شامل تره ، جعفری ، اسفناج ، گشنیز است.
  • من توی سبزی آش شوید هم میریزم، خیلی خوش عطر میشه.
  • هر چی گشنیز و شوید و اسفناج آش بیشتر باشه، خوش عطر تر میشه.
  • فصولی که سیر تازه هست, میتونید به سبزی آش, سیر تازه هم اضافه کنید.
  • اگر به آش رشته, کمی آب گوشت اضافه کنید, به شرطی که طعمش غالب نشه, ولی مزه گوشت خیلی خفیف معلوم باشه, عالی میشه!
  • حبوبات رو حتما از شب قبل خیس کنید تا نفخش از بین بره.
  • هر چی زمان پخت سبزی بیشتر باشه، آش جا افتاده تری دارید.
  • میتونید به جای آرد ذرت از آرد سفید هم استفاده کنید.
  • دستور تهیه پیاز داغ مجلسی رو از آلبوم “نکات کلیدی آشپزی” پیدا کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز