آموزش پختن شیرینی کشمشی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
پودر قند ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
کشمش ۱۵۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
وانیل به مقدار کم, در صورت تمایل
طرز تهیه شیرینی کشمشی
پودر قند رو با روغن مایع و جامد مخلوط کنید و با همزن شروع کنید به زدن, اینقدر باید بزنید تا سفید رنگ بشن.
حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر دونه, هم بزنید.
آرد و وانیل رو چند بار الک کنید, کشمش رو به آرد اضافه کنید و بعد همه اونا رو به مخلوط تخم مرغ  روغن اضافه کنید. حالا کم کم آب رو اضافه کنید و مراقب باشید که خمیر خیلی شل نشه.
کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با قیف با سرماسوره بزرگ ساده یا با قاشق با فاصله توی سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بذارید تا بپزه.

نکات

  • میزان آردی که اول اضافه میکنید, ۲۵۰ گرم باشه, و اگر لازم بود کم کم اضافه کنید.
  • چون خمیر در حین پختن, پهن میشه و پف میکنه, پس شیرینی ها رو با فاصله توی سینی بچینید!
  • کشمش رو حتما با آرد مخلوط کنید و با مواد اضافه کنید تا ته نشین نشه.
  • روشهای زیادی برای تهیه شیرینی کشمشی وجود داره.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز