آموزش پخت سیاه پلو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
کشمش پلویی نصف پیمانه
خلال بادام نصف پیمانه
رب انار ۱۰ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ ۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه سیاه پلو
یکی از پیازها رو خرد کنید و به همراه گوشت تفت بدید. وقتی تفت خورد, کمی ادویه و فلفل بزنید و روی گوشت آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه!
۲ ساعت بعد از پخت گوشت, ۳ قاشق سوپخوری رب انار رو به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا آب گوشت کشیده بشه! نمک گوشت رو هم اندازه کنید.
یکی دیگه از پیازها رو تفت بدید, وقتی سرخ شد, کشمش خیس شده و خلال بادام رو اضافه کنید, مابقی رب انار رو اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و ادویه پلویی اضافه کنید و اجازه بدید تا رب انار جذب مواد بشه!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید. ته دیگ مورد نظرتون رو کف قابلمه بذارید و مواد رو به صورت لایه لایه, لا به لای برنج بذارید تا دم بیاد و بعد گوشت پخته شده رو روی برنج بذارید و سرو کنید.

نکات

  • اگر طعم ترشی رو دوست ندارید, میتونید لا به لای مواد, کمی پودر قند هم بپاشید.
  • میتونید برنج رو به رب انار آغشته کنید و خلال بادام و کشمش تفت داده و گوشت پخته رو روی برنج بکشید و سرو کنید.
  • این میزان برای ۴ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز