آموزش پخت لازانیا

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
‫ورقه لازانیا ۸ عدد‬
‫گوشت چره کرده ۲۰۰ گرم‬
‫فلفل دلمه ای متوسط ۱ عدد‬
‫قارچ ۲۵۰ گرم‬
‫هویج ۳ عدد‬
‫پیاز ۱ عدد‬
‫نخود فرنگی نصف پیمانه‬
‫رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری‬
‫پنیر گودا و اسرم ۱۰۰ گرم‬
‫پنیر موزارلا (تازه محلی) یا پیتزا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم‬
‫شیر و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم‬

‫طرز تهیه‬ لازانیا
‫هویج رو رنده کنید. قارچ رو ورقه ای کنید و با کمی آبلیمو و نمک تفت بدید. فلفل دلمه رو هم نگینی کنید.‬
‫پیاز رو خرد کنید و توی تابه تفت بدید، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و هویج رنده شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. وقتی تفت خورد، رب رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد هم قارچ و فلفل دلمه و نخود فرنگی از قبل پخته رو اضافه کنید. نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه بزنید و حرارت رو خاموش کنید.‬
‫توی یک قابلمه آب رو جوش بیارید و ورقه های لازانیا رو اضافه کنید و توی آب کمی نمک و زردچوبه و روغن بریزید. وقتی ورقه ها پخت، اونو آبکش نکنید، بلکه آب قابلمه رو چند بار عوض کنید و آب سرد بریزید. بذارید توی آب بمونه.‬
‫حالا ورقه ها رو توی ظرف بذارید و لایه لایه مواد و پنیر و دوباره ورقه لازانیا و …تا آخر ادامه بدید.‬
‫کمی شیر هم از گوشه ظرف بریزید توی ظرف تا لازانیا نرم بمونه.‬
‫ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تا زمانی که پنیر طلایی بشه. بسته با سایز ظرف و حرارت فر، حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت کافیه.‬

‫نکات‬

  • ‫میتونید به جای گوشت چرخکرده از سویا هم استفاده کنید.‬
  • اگر سویا دانه درشته، توی ۱، ۲ ، ۳ یا غذاساز بریزید و ریزش کنید.‬
  • میتونید به جای شیر، بین لایه ها سس سفید بریزید.‬
  • قارچ اگر با حرارت متوسط رو به بالا به کمی آبلیمو تفت داده بشه, سیاه نمیشه!‬
  • میزان پنیر دستور بسته با ذائقه شماست، هر چی پنیر بیشتر باشه، خوشمزه تر میشه.‬
  • ورقه لازانیا رو اگر آبکش کنید، بعد از یه مدت به هم میچسبن، واسه همین آب سرد روشون بریزید تا این مشکل براشون پیش نیاد.‬
  • آویشن توی غذاهای پنیری طعم فوق العاده ای به غذا میده.‬
  • ایتالیایی ها لازانیا رو با ارتفاع زیاد درست میکنند ولی بین لایه ها مواد کمی میریزن!‬
  • اگر پنیر گودا و اسرم ندارید از هر پنیری با ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید.‬
  • این میزان برای ۴ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز