آموزش پخت مافین موزی شکلاتی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۴ پیمانه
شکر دانه ریز ۲ پیمانه
روغن مایع ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکلات چیپسی یک دوم پیمانه
موز ۲ عدد
بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه مافین موزی شکلاتی
تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و با همزن شروع به همزدن کنید تا جایی که حجیم بشن و کشدار! بعد همین طوری که دارید با همزن هم میزنید, شکر رو کم کم اضافه کنید و بعد هم وانیل.
روغن رو حین هم زدن کم کم اضافه کنید و بعد موز رنده شده یا له شده, شکلات چیپسی, خیلی آروم مواد رو با لیسک هم بزنید تا مخلوط بشن.
آرد و بکینگ پودر رو ۳ تا ۴ بار الک کنید و با مواد بالا مخلوط کنید و با لیسک و دورانی از یک جهت, هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست بیاد.
داخل قالب های مافین کپسول بذارید و دو سوم قالب رو پر کنید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ سانتی گراد یا ۳۰۰ فارنهایت به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بذارید تا بپزه.

نکات

  • اگر شکر یکباره به تخم مرغ اضافه بشه, تخم مرغ آب میندازه و دیگه فرم نمیگیره!
  • همیشه آرد رو الک کنید تا کیک شما سبک بشه.
  • برای پخت هم کیک و شیرینی, فر باید از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبلش روشن بشه و گرم بشه.
  • میتونید این مافین رو توی قالبهای نسوز یکبار مصرف هم درست کنید.
  • کپسول, به کاغذهای زیر کیک یزدی میگن!
  • قالبها رو به هیچ وجه پر نکنید و برای پف مافین ها هم جا بذارید.
  • با این مقدار مواد, حدود ۱۱, ۱۲ عدد مافین با سایز در تصویر به دست میاد.
  • وقتی میگم دورانی و از یک جهت, یعنی یا در جهت عقربه های ساعت یا خلاف اون هم بزنید.
  • شکلات چیپسی, برای تزیین یا مغز کیک استفاده میشه و با طعم ها و شکل های مختلف وجود داره و میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز