آموزش پخت میگو پلو با کشمش و گردو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
میگو۳۵۰ گرم
کشمش نصف پیمانه
گردو ریز شده نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه میگو پلو با کشمش و گردو
برنج رو بشویید و خیس کنید و اونو مطابق معمول دم کنید.
پیاز رو خرد کنید و تفت بدید. وقتی پیاز سرخ شد, میگوها رو اضافه کنید و زعفران رو هم اضافه کنید تا میگو با آب زعفران شروع به پختن کنه!
وقتی آب زعفران در حال کشیده شدن بود, کشمش و گردو رو به همراه ادویه دلخواه به مواد اضافه کنید و اجازه بدید تا مواد با هم تفت بخورند!
در آخر هم نمک و فلفل اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
وقتی مواد کمی سرد شد, اونو توی فویل آلومینیم بریزید و اونو بپیچید و گوشه برنج بذارید تا با برنج دم بیاد.
بعد از پخت برنج, از مایه میگو و کشمش و گردو روی برنج بریزید و سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫‬میگو اگر زیادی تفت داده بشه, سفت میشه!
  • ‬گذاشتن مواد در فویل اختیاریه! میتونید این کار رو انجام ندید و در آخر بعد از تفت مواد, اونا رو روی پلو بدید و سرو کنید.
  • ‬ادویه میتونه به دلخواه شما متغیر باشه! من کمی ادویه کاری, ادویه میگو و ماهی و پودر لیمو عمانی استفاده کردم!
  • این میزان برای ۴ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز