آموزش پخت کیک آلبالو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آلبالو ۴۰۰ گرم
آرد سفید ۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کره یا روغن مایع ۱ پیمانه
شکر یک و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

شیر یک چهارم پیمانه
بادام آسیاب شده ۴ قاشق سوپخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک آلبالو
آلبالوها رو بشویید و هسته اونا رو بگیرید.
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. زرده ها رو با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگش کمی روشن بشه. حالا روغن مایع یا کره رو اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید تا مایه کرم رنگ و کشداری به دست بیاد.
آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و ۴ بار الک کنید تا آرد سبک بشه. حالا آرد، بکینگ پودر، بادام آسیاب شده و نمک و شیر رو با زرده و شکر و روغن مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه!
سفیده ها رو با همزن بزنید تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو وارونه میکنید از ظرف نریزه!
حالا اونا رو با مواد بالا مخلوط کنید، آلبالوها رو هم اضافه کنید و دورانی از یک جهت با لیسک مخلوط کنید تا پف کیک نخوابه!
کف قالب گرد ۲۰ سانتی رو کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید و مایه آماده شده رو توی قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارید.
حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه برای پخت کیک کافیه.

نکات

  • میتونید دو سوم مواد رو بریزید و آلبالوها رو روی مواد پهن کنید و بعد مابقی مواد رو بریزید.
  • کیکهایی که بکینگ پودر دارند، به هیچ وجه نباید ۲۰ دقیقه اول درب فر رو باز کنید و گرنه پف کیک میخوابه!
  • برای اینکه بدونید کیک پخته یا نه، یک خلال دندان توی کیک فرو کنید، اگر چیزی به اون نچسبید، کیک پخته!
  • برای نتیجه گیری بهتر در پخت کیک، آلبوم “نکات کلیدی پخت کیک و شیرینی” رو مطالعه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز