آموزش پخت کیک دو رنگ شکلاتی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
کره یا روغن ۱ پیمانه
شکر ۱ و یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
آرد سفید ۳ و یک دوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ و یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
شیر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
شیر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی
فر رو از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و شکر رو با همزن بزنید. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. زرده ها و وانیل رو به کره و شکر اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین رو چند بار الک کنید تا آرد سبک بشه و بعد با مواد بالا مخلوط کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست بشه.
سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب بزنید تا جایی که فرم بگیره و در واقع جای پره های همزن روش بمونه و ظرف رو که برمیگردونید، سفیده نریزه.
حالا اونو با مواد بالا مخلوط کنید و با لیسک به صورت دورانی از یک جهت مخلوط کنید تا پف کیک نخوابه.
حالا یک سوم از مواد رو با پودر کاکائو که در ۱ قاشق سوپخوری شیر مثل خمیر کردید، مخلوط کنید و بقیه رو هم ساده بردارید.
توی قالب دیواره بلند یا همون پاند کیک، کاغذ روغنی بندازید و اول کمی از مواد ساده بریزید و بعد مواد کاکائویی، دوباره مواد ساده و بعد کاکائویی.
بعد در فر از قبل گرم شده با دمایی که در بالا گفتم، طبقه وسط فر، حدود یک ساعت بذارید تا بپزه.

نکات

  • همیشه آرد رو الک کنید تا کیک سبک بشه!
  • وقتی در دستوری ذکر شده که کره یا روغن, میتونید میزان کره رو فقط با روغن جامد جا به جا کنید, نه روغن مایع!
  • قالب پاند کیک, همون قالب کیک صبحانه است!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز