تهیه پوست پرتقال شکلاتی

دسته بندی: آشپزی تهیه پوست پرتقال شکلاتی

طرز تهیه پوست پرتقال شکلاتی

پوست ۳ تا پرتقال رو بگیرید، اونا رو به صورت نواری برش بدید و ۱۵ دقیقه در آب جوش بجوشونید. بعد اونا رو آبکش کنید و آب اونا رو حسابی بگیرید و دوباره در مخلوط ۳ پیمانه شکر قهوه ای و ۲ پیمانه آب حدود ۳۲۰ میلی لیتر بجوشونید. تا پوست پرتقال کاملا نرم بشه. حدود ۴۵ دقیقه کافیه.
اونا رو در آبکش بریزید و بعد از اینکه کاملا خشک شد، اونا رو در شکر قهوه ای یا پودر قند بغلطونید و به مدت ۸ ساعت توی سینی بذارید تا خشک بشن. در آخر هم سه چهارم از پوست پرتقالها رو در شلات ذوب شده فرو کنید و اجازه بدید تا سرد بشه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز