دستور تهیه بادمجان پلو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
بادمجان ۴ عدد حلقه ای
گوجه فرنگی حلقه ای با پوست ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۳ تا ۴ حبه
قرص گوشت ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو
پیاز و سیر رو به همراه گوشت چرخ کرده سرخ کنید. بعد, رب رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب هم سرخ بشه و بوی خامی اون گرفته بشه. قرص گوشت رو در کمی آب جوش حل کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. اجازه بدید تا آب گوشت کاملا کشیده بشه. حالا کمی زردچوبه, ادویه و نمک و فلفل بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
بادمجانها رو از قبل نمک پاش کنید تا تلخی اونا گرفته بشه و بعد سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
گوجه فرنگی ها رو هم سرخ کنید و کنار بذارید.
در یک قابلمه برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا دم بکشه.

نکات

  • این غذا, یکی از غذاهای سنتی شهر قزوین است.
  • همیشه روی پلو, کمی کره بذارید تا پلو حسابی خوش عطر بشه.
  • چون بادمجان و گوجه احتمال له شدنشون زیاده, میتونید اونا رو روی پلو بذارید تا موقع کشیدن پلو خیلی له نشن!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز