دستور طبخ پنه با سس گردو و جعفری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

پاستا پنه ۳۰۰ گرم پخته و آبکش شده

قارچ ۳۰۰ گرم ورقه شده

مغز گردو ۱۵۰ گرم

آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری

خامه ۲۵۰ میلی لیتر

شیر ۲ پیمانه

پودر سیر ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

کره ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

جعفری ۱۰۰ گرم

دستور طبخ پنه

کره رو روی حرارت بذارید, خیلی کم روغن به اون اضافه کنید تا کره نسوزه!

حالا قارچها رو اضافه کنید و بذارید تفت بخوره!

جعفری, آرد سوخاری, گردو رو در غذاساز بریزید و اونو مثل یه خمیر در بیارید. حالا مایه گردو رو به قارچ اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه دیگه هم تفت بدید.

خامه و شیر رو هم اضافه کنید و بذارید تا با شعله خیلی کم, سس غلیظ بشه. حالا پاستا رو به اون اضافه کنید و وقتی گرم شد, اونو سرو کنید.

نکات

  • این دستور ۳۳۵ گرم کربوهیدرات, ۹۵ گرک پروتین, ۳۵۰ گرم چربی و ۴۸۷۰ کیلوکالری انرژی داره!
  • اگه حرارت زیاد باشه, شیر میسوزه و سس شما بوی سوختگی میگیره!
  • بهتون پیشنهاد میکنم که به آب پاستای در حال جوش, روغن اضافه نکنید, چون در اون صورت سس خوب جذب پاستا نمیشه.
  • پاستا پنه, همون پاستا لوله ای هست.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز