دستور پخت نان ادویه ای تنوری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
نان باگت بزرگ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آویشن تازه ۲ ساقه
ریحان ۱ دسته کوچک
جعفری ۱ دسته کوچک
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
پاپریکا یک دوم قاشق مرباخوری
پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه نان ادویه ای تنوری
سبزی ها رو پاک کنید و بشویید و خرد کنید.
نان باگت رو عرضی برش بدید ولی حواستون باشه که برشها باعث قطع شدن نان نشه, در یک ظرف, کره رو آب کنید, روغن زیتون رو هم اضافه کنید, سبزی ها و نمک و فلفل و پاپریکا بزنید و مواد رو با هم ترکیب کنید و حرارت رو خاموش کنید.
حالا بین هر برش نان, مقداری از سبزی ها بذارید و روی اونا رو با پنیر موزارلا بپوشونید. نان رو داخل فویل بپیچید و در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد, تست کنید.

نکات

  • در صورتی که آویشن تازه در دسترس ندارید, میتونید از یک هشتم قاشق مرباخوری از پورد آویشن استفاده کنید.
  • میتونید هنگام سرو, روی نان, روغن زیتون بریزید.
  • اگر عطر و بوی سیر رو دوست دارید, میتونید از یک حبه سیر بزرگ کوبیده شده هم استفاده کنید.
  • میتونید به جای پنیر موزارلا, از پنیر پیتزا یا چدار رنده شده هم استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز