دستور پخت کیک پرتقال اتریشی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۲ و نیم پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ و نیم پیمانه
آب پرتقال ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل مایع چند قطره
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پنسه

طرز تهیه کیک پرتقال اتریشی
در ظرفی ۶ عدد تخم مرغ رو به همراه پوست پرتقال رنده شده و نمک و وانیل به مدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنید.
در ظرف دیگری آرد رو ۳ تا ۴ بار الک کنید و با بکینگ پودر و شکر و روغن و شیر و آب پرتقال مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست بشه!
حالا مایه تخم مرغی رو با خمیر بالا ترکیب کنید و با لیسک و دورانی از یک سمت هم بزنید تا حبابی درون مایه شما نباشه!
قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و خمیر رو در اون بریزید و چند بار ظرف رو به سطح کار بزنید تا اگر حبابی در اون هست خارج بشه!
فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ سانتی گراد گرم کنید و مایه کیک رو در طبقه وسط فر, به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بذارید تا بپزه و بعد از خنک شدن از فر خارج کنید.

‫نکات

  • ‬همیشه آرد رو الک بدید تا کیک سبک بشه!
  • ‬در آشپزی و پخت کیک, اصطلاحی به اسم fold وجود داره! فولد کردن یعنی مخلوط سبک تر رو به مخلوط سنگین تر اضافه کردن! در اینجا هم ما از این روش استفاده کردیم و مخلوط تخم مرغی رو به مخلوط آرد اضافه کردیم! پس اگر جایی این اصطلاح به گوشتون خورد, منظور این هست!
  • ‬نوع آرد و سبک و سنگینی اونا همیشه متفاوته! اگر احساس کردید مایه به دست اومده کمی رقیقه, مقداری آرد و اگر غلیظه مقداری شیر یا آب پرتقال به مایه اضافه کنید تا غلظت خمیر کیک رو به دست بیارید!
  • همیشه بعد از زدن تخم مرغ با همزن, مواد رو با لیسک مخلوط کنید تا پف کیک نخوابه!
  • هیچ وقت دیواره های قالب کیک رو چرب نکنید چون پف کیک میخوابه!
  • یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جای میگیره!‬
  • برای اطمینان از پخت کیک, یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید و اگر چیزی نچسبید, کیک پخته!‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز