طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی مجلسی بدون تخم‌مرغ

دسته بندی:

۲۶ ژوئن (۵ تیر) روی جهانی پودینگ شکلاتی است. یک دسر شکلاتی پرطرفدار که قدمت تاریخی دارد و اولین بار در قرن ۱۷ میلادی طبخ شد. پودینگ شکلاتی کلاسیک‌ترین نوع انواع مختلف پودینگ است که می‌توان آن را با شکلات تلخ، شکلات سفید و حتی شکلات نعنایی درست کرد و روی آن را هم با خامه تزیین و با بستنی میل کرد. برای جشن گرفتن روز جهانی پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ شکلاتی مجلسی بدون تخم‌مرغ را از سایت آشپزی All Recipe بخوانید.

 

طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی مجلسی بدون تخم‌مرغ

 

مواد لازم برای ۱۲ عدد

آرد همه منظوره: ۱ پیمانه

شکر سفید: ¾ پیمانه

پودر کاکائو بدون شکر: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ¼  قاشق چایخوری

شیر: ۱/۲ پیمانه

کره آب شده یا روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

شکر قهوه‌ای: ¾ پیمانه

آب داغ: ۱ و نیم پیمانه

خامه سفت: به مقدار دلخواه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

پودر کاکائو بدون شکر برای سس پودینگ: ¼ پیمانه

 

طرز تهیه

 

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. برای درست کردن کیک پودینگ شکلاتی ابتدا در یک کاسه بزرگ آرد را با ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه شیر، کره آب شده و وانیل را با هم مخلوط کنید و به مواد خشکی که با هم مخلوط کرده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت باید مایه یکدستی درست شود. مایه پودینگ شکلاتی را در قالب‌های مخصوص مافین به مقدار مساوی یا در یک قالب کیک‌پزی بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. برای این‌که مطمئن شوید پودینگ خوب مغزپخت شده یا نه یک چنگال یا خلال دندان را در پودینگ فرو کنید. اگر مواد پودینگ به چنگال نچسبید آن را از فر خارج کنید.

در یک ظرف جداگانه شکر قهوه‌ای را با ¼ پیمانه پودر کاکائو و آب داغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. ۱۵ دقیقه صبر کنید. بعد از سرد شدن کیک پودینگ آن را از قالب مافین یا قالب کیک خارج کنید (برش بزنید) و شربت کاکائویی را روی آن بریزید. کیک را با خامه تزیین و میل کنید. اگر خامه دوست ندارید کیک پودینگ شکلاتی را با  بستنی سرو کنید.

منبع: با ما بخون ، مجله کوروش