روش درست سرخ کردن بادمجان

دسته بندی: نکات خانه داری

روش درست سرخ کردن بادمجان

آیا میدونید برای اینکه بادمجان روغن کمتری جذب کنه، چی کار باید کرد؟
اول بادمجون ها رو پوست بکنید, داخل آبکش بریزیدی، نمک بزنید و ۳۰ دقیقه بذارید آب تلخش در بیاد. بعد سفیده تخم مرغ رو خوب با چنگال بزنید, حالا بادمجون ها رو بشویید و با دستمال آشپزخونه خشک کنید و با برس یا دست روش کمی سفیده تخم مرغ بمالید بعد توی روغن سرخ کنید.
شاید باورتون نشه اما با این روش بادمجونها یکدست طلایی میشن و اصلا روغن نمیکشن!!!!(و تخم مرغ هیچ اثری روی مزه بادمجونها نداره)!

در ضمن یادتون نره که حرارت رو خیلی کم کنید تا سفیده نسوزه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز