روش منجمد کردن سفیده تخم مرغ

دسته بندی: نکات خانه داری

منجمد کردن سفیده تخم مرغ

برای فریز یا منجمد کردن سفیده ها, بهتره که اونا رو در ظرف پیرکس با محافظ محکم نگهداری کنید. (به مدت ۱ تا ۳ ماه)

میتونید اونا رو در قالب های یخ فریزر و در هر سوراخ یک سفیده بریزید و منجمد کنید. وقتی منجمد شدند, اونا رو در پلاستیک بذارید و سرش رو سفت ببندید و در فریزر نگهداری کنید.

سفیده های منجمد شده آسانتر و بهتر از سفیده های تازه حجم میگیرند. چون کشش سطحی اونا در حین منجمد شدن و یخ زدایی کم شده و قدرت فرم گیری بهتری پیدا میکنند!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز