رُست کردن دانه های کدو حلوایی

دسته بندی: آشپزی رُست کردن دانه های کدو حلوایی

اولین کار تمیز کردن دانه های کدو حلوایی است. برای این کار دانه ها رو در یک ظرف حاوی آب بریزید و با دست چنگ بزنید تا مواد چسبنده از اون جدا بشه و دانه های روی سطح آب میان.
اونا رو آبکش کنید و بشویید.
یک قابلمه رو از آب پر کنید و بذارید تا بجوشه! وقتی آب جوشید, مقداری نمک اضافه کنید و دانه ها رو در اون بریزید و اجازه بدید تا با حرارت زیاد برای ۱۰ دقیقه بجوشه!
بعد از ۱۰ دقیقه حرارت رو کم کنید و اجازه بدید تا برای ۱۰ دقیقه دیگه هم بجوشه!
این کار هم هضم دانه ها رو راحت تر میکنه و هم باعث میشه که پوسته بیرونی اون زمان رُست شدن, ترد بشه!
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه,دانه ها رو آبکش کنید و با دستمال آشپزخونه خشک کنید.
ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید و دانه های رو به طور یکنواخت پخش کنید و روی اونا نمک بپاشید و در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ سانتی گراد گرم شده بذارید.
حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بسته به اندازه و حجم دانه ها و دمای فر زمان میبره تا دانه ها رُست بشن.
در این مدت باید چندین بار دانه ها رو هم بزنید و در این زمان جندین تا از دانه ها رو بشکنید تا مطمئن بشید که خوب رُست شدن!
مغز دانه ها نباید قهوه ای باشه, باید زرد مایل به طلایی باشه!

‫‬نکات

  • مغز دانه کدو حلوایی حاوی مقدار زیادی ویتامین, مواد معدنی و فیبر هست!
  • میتونید کمی روغن زیتون رو با دانه ها مخلوط کنید و بعد در سینی فر پخش کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز