طرز تهیه آش جو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
جو پوست کنده ۱۶۰ تا ۱۷۰ گرم
سبزی آش ۷۵۰ گرم
نخود و لوبیا و عدس به میزان مساوی و جمعا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
قرص گوشت ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن و کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم

طرز تهیه آش جو
حبوبات رو جداگانه از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب اونا رو عوض کنید و بعد بپزید.
جو رو هم جداگانه از شب قبل خیس کنید و بعد بپزید.
پیاز ها رو خلالی کنید و بعد سرخ کنید. وقتی پیازها سرخ شدند,سبزی رو هم اضافه کنید و تفت بدید. وقتی سبزی سرخ شد, کمی زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل بریزید و ۲ عدد قرص گوشت اضافه کنید و بذارید تا سبزی با شعله کم بپزه.
وقتی سبزی کاملا پخت, حبوبات پخته و جو پخته رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آش با شعله کم جا بیفته.
در آخر هم روی آش رو با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید.

نکات

  • بعضی ها در آش جو برنج هم استفاده میکنند, در اون صورت از میزان جو کم کنید و ۵۰ گرم برنج اضافه کنید.
  • پیاز آش بیشتر باشه, خوشمزه تر میشه.
  • سبزی آش اگر تفت داده بشه, آش خوشمزه تر میشه!
  • خیلی ها در آش جو گوشت هم میریزند, اگر خواستید گوشت استفاده کنید میتونید ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت بریزید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز