طرز تهیه بادمجان با سس سیر

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

بادمجان ۵۰۰ گرم

سیر کوبیده شده ۳ حبه

پیاز خلالی ۱ عدد

گوجه فرنگی رنده شده ۶۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری

ریحان خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

شکر یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان با سس سیر

بادمجانها رو با پوست به صورت اریب برش بدید و در آب نمک بذارید تا تلخی شون گرفته بشه و بعد آبکش کنید و با دستمال آشپزخانه خشک کنید.
در ظرفی سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل و روغن زیتون رو مخلوط کنید و بادمجانها رو برای ۱ ساعت توی این سس بخوابونید تا مزه دار بشه!
بعد اونا رو از سس در بیارید و کباب کنید.
روغن زیتونی که بادمجانها رو توشون خوابونده بودید رو از صافی رد کنید و با اون روغن پیاز رو تفت بدید، کمی بعد سیری که از سس بادمجان زیاد اومده رو اضافه کنید و تفت بدید تا سرخ بشن.
رب گوجه رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه و بعد هم گوجه ها رو به همراه ریحان اضافه کنید. بادمجانها رو توی این سس بذارید ، نمک و فلفل رو هم اندازه کنید، شکر رو هم بریزید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه و بعد سرو کنید.

نکات

  • بادمجانها نباید زیاد کباب بشه مثل میرزا قاسمی، چون اونوقت پوستش کنده میشه و به خوراک جلوه بدی میده!
  • اضافه کردن شکر سلیقه ایه! میتونید اضافه هم نکنید!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز