طرز تهیه براونی شکلاتی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
پودر کاکائو ۱۲۵ گرم
شکلات خرد شده ۲۷۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۵۰ کرم
شکر سفید ۲۴۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
کره ذوب شده ۲۳۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مایع ۴ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه براونی شکلاتی
در یک کاسه بزرگ, کره ذوب شده و خنک شده, روغن مایع و هر دو نمونه شکر رو اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
حالا تخم مرغ, وانیل مایع و نمک رو اضافه کنید و با همزن برای ۱ دقیقه بزنید تا خوب مخلوط بشن و رنگ مخلوط روشن بشه.
در یک کاسه جدا, پودر کاکائو و آرد رو مخلوط کنید و ۳ تا ۴ بار الک کنید.
حالا مواد خشک رو به همراه نصف شکلات خرد شده, به مواد مایع اضافه کتید و در حد یکدست شدن, مخلوط کنید.
کف قالب مستطیل ۲۰*۳۰ رو کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید و مایه براونی رو در اون بریزید و صاف کنید.بقیه شکلات خرد شده رو روی مایه براونی بریزید و با قاشق کمی فشار بدید تا توی مایه فرو بره.
قالب رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بذارید تا بپزه.
قالب رو از فر در بیارید و اجازه بدید تا خنک بشه و بعد مربعی برش بدید و سرو کنید.

نکات

  • چون طعم براونی شکلاتی به پودر کاکائو و شکلاتش هست, سعی کنید از نوع با کیفیت اونا استفاده کنید.
  • معمولا پودر کاکائو توی بسته گلوله گلوله میشه, پس حتما اونو الک کنید.
  • ترجیحا شکر قهوه ای رو با سفید جایگزین نکنید, چون طعمش بینهایت متفاوته, ولی اگر در دسترس نداشتید میتونید هر ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای رو با ۱۰۰ گرم شکر سفید مخلوط کنید.
  • براونی شکلاتی داغ رو با بستنی هم سرو میکنند.
  • میزان نمک برای اینه که شیرینی دستور, دل رو نزنه!
  • برای اطمینان از پخت براونی, یک خلال دندان در مرکز اون فرو کنید, اگر چیزی از مواد به اون نچسبید, براونی پخته اس!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز