طرز تهیه بنگ بنگ کباب‬

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان۷۰۰ گرم
خمیر کنجد ۴ قاشق سوپخوری
روغن کنجد ۱ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ قاشق سوپخوری
قرص مرغ آماده ۱ عدد
آب مرغ ۴ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نکوبیده ۱۵ تا ۱۶ عدد
برگ بو ۲ برگ بزرگ
شکر یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه بنگ بنگ کباب‬
در یک قابله آب رو به جوش بیارید, سینه های مرغ رو به همراه فلفل سیاه نکوبیده و برگ بو به آب جوش اضافه کنید. اجازه بدید تا دوباره آب به جوش بیاد و حدود ۷ تا ۸ دقیقه مرغ ها بپزن. بعد از این مدت سینه های مرغ رو آبکش کنید و بذارید کمی خنک بشه و بعد نواری و باریک و بلند برش بدید.
خمیر کنجد, روغن کنجد, سویا سس, شکر, و قرص مرغ رو به همراه آب مرغ به سینه های مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بذارید برای حدود ۱ ساعت مرغ مزه دار بشه.
بعد از این مدت, در یک تابه روغن زیتون بریزید و سینه های مرغ رو از مواد مرینت در بیارید و سرخ کنید و با نان میل کنید.

نکات

  • به دلیل وجود نمک در سویا سس و قرص مرغ, نمک این غذا حذف شده, اگر لازم بود, کمی نمک بزنید.
  • میتونید در کناز این غذا از برگهای برش خورده کاهو یا کاسنی, فلفل دلمه ای کباب شده هم استفاده کنید.
  • میتونید از ادویه های دلخواه هم در این کباب استفاده کنید.
  • میتونید فلفل های دلمه ای کباب شده رو با کمی سرکه, سیر پودر شده و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و سرو کنید.
  • خمیر کنجد از آسیاب کردن دانه های کنجد خام به دست میاد!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز