طرز تهیه ترشی بادمجان

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
بادمجان ۱ کیلو و نیم
سرکه سفید ۱ لیتر
خیارشور ۵۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم
سیر ۱ الی ۲ بوته
فلفل سبز تند ۱۰ تا ۱۵ عدد
تمر هندی ۱ بسته
آبغوره ۳۵۰ میلی لیتر
رب انار ۳۵۰ میلی لیتر
نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی بادمجان
بادمجان ها رو بشویید و خشک کنید. کلاهک اونو ببرید و دور بندازید. حالا اونا رو با پوست حبه ای خرد کنید و بعد با میزان سرکه ای که دارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
بعد از اینکه بادمجانها پخته شد, اجازه بدید تا خنک بشه.
تمر هندی رو در آبغوره برای ۱ ساعت خیس کنید. بعد اونو فشار بدید و از صافی رد کنید.
خیارشورها رو حلقه ای برش بدید, فلفل سبز رو هم خرد کنید. سیر رو تمیز کنید و هر کدوم رو چند قسمت کنید. گردوها رو هم خرد کنید. حالا مواد رو با هم ترکیب کنید. شیره تمر هندی و رب انار و نمک اضافه کنید. ترشی رو در یک شیشه استریل نگهداری کنید.

نکات

  • این ترشی در همون روز تهیه قابل مصرفه, ولی به نظر من بعد از چند روز استفاده کنید تا طعم مواد به خورد هم رفته باشه!
  • میزان فلفل رو میتونید کم و زیاد کنید.
  • اگر دیدید ترشی سفته, میتونید به دلخواه, سرکه, رب انار یا آبغوره اضافه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز