طرز تهیه ترشی سیر کاراملی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
‎سیر ۲ کیلو
‎شکر ۵۰۰ گرم
‎سرکه قرمز یک و نیم لیتر
‎نمک ۲ قاشق غذاخوری

‎طرز تهیه ترشی سیر کاراملی
‎سیرها رو بشویید و یک قابلمه آب رو به جوش بیارید و سیرها رو توی اون بریزید و اجازه بدید بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سیرها بجوشن‫.‬
‎بعد از این مدت اونا رو آبکش کنید و روشون آب سرد بریزید‫ و بعد سیرها رو دانه دانه کنید یا چند جا کنید.‬
‎‫سیرها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید و اجازه بدید تا خوب خشک بشن.‬
‎‫در یک تابه دسته دار بزرگ و پهن, شکر رو بریزید و حرارت رو کم کنید تا شرک آرام آرام تبدیل به کارامل شه, یعنی رنگ شکر تغییر کنه و به رنگ کاراملی در بیاد.‬
‎‫با قاشق به هم نزنید, فقط تابه رو با دسته تکان بدید تا شکرها هم بخورن.‬
‎‫بعد سرکه و نمک رو اضافه کنید و بذارید تا مخلوط با شعله کم حرارت بخوره و خوب با هم ترکیب بشه.‬
‎‫وقتی کارامل کامل در سرکه حل شد, اونو داغ داغ روی سیرها بریزید.‬
‎‫ترشی شما بعد از ۲۰ تا ۳۰ روز آماده است.‬

‎‫نکات‬

  • ‎در کارامل کردن شکر دقت کنید که با حرارت بالا نباشه, شکر نسوزه یا قهوه ای نشه, چون تلخ میشه.‬
  • این ترشی سیر فوری است و بسیار طعم خوبی داره.‬
  • علیرغم استفاده از شکر, ترشی طعم شیرین نداره!‬
  • ترشی هایی که در تصویر میبینید, ترشی سیر کاراملی ۱ ساله است!‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز