طرز تهیه ترین اسفناج و پاستا

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۳ نفر
پاستا پنه ۲۵۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
ریحان یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ۱ پیمانه
پنیر گودا ۱ پیمانه
پودر پنیر پارمسان یک دوم پیمانه
سیر ۲ حبه ریز شده
گوجه فرنگی درشت ۱ عدد
ژامبون پهن به تعداد لازم
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس
گوجه فرنگی درشت ۳ عدد
سرکه ۳ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه ترین اسفناج و پاستا
سیر رو تفت بدید تا سرخ بشه و بعد اسفناج و گوجه ریز شده و ریحان رو اضافه کنید و با هم تفت بدید و حرارت رو خاموش کنید.
پاستا رو مطابق معمول آماده کنید. در یک ظرف مناسب, تخم مرغ ها رو بشکنید و با چنگال بزنید تا از هم باز بشن, حالا خامه رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و در آخر هم پنیرها و نمک و فلفل اضافه کنید. حالا پاستا و مایه اسفناج رو با اونا مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
کف یک قالب لوف یا همون کیک های صبحانه رو کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید. حالا ژامبونها رو جوری دور تا دور ظرف بچینید که از لبه های ظرف به بیرون آویزان باشن, چون بعدا اون لبه ها قراره روی پاستا بیان!
وقتی ژامبونها رو چیدید, پاستا رو روی اون بریزید و خوب فشرده کنید. حالا لبه های ژامبون که آویزان بود رو روی پاستا برگردونید و ظرف رو برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد بذارید. اگر نخواستید روی ترین برشته بشه, میتونید بعد از ۲۰ دقیقه روی ظرف رو با فویل آلومینیوم بپوشونید.
بعد از پخت غذا, بذارید در یخچال به مدت ۳ ساعت بمونه تا سرد سرد بشه و بعد برگردونید و سرو کنید.
برای تهیه سس هم پوره گوجه رو با سرکه و شکر مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا سس غلیظ بشه.

‫‬نکات

  • ‫ترین Terrine غذایی است که با گوشت, مرغ, ماهی و سبزیجات به صورت ریز و درشت خرد شده در قالبی که با کالباس, تره فرنگی یا مشابه اون پوشونده شده, میریزند و در فر میذارن و در نهایت شکلی شبیه مستطیل داره!
  • ‬برای پخت پاستا, نمک به میزان لازم بزنید, تا نیازی نباشه که پاستا رو بشویید, چون این کار مزه پاستا رو از بین میبره!
  • ‬برای این کار ژامبونی انتخاب کنید که به شکل مستطیل باشه تا بتونید راحت تر با اون کار کنید.
  • ‬چون این غذا سرد سرو میشه, پس سس اون هم باید سرد سرو بشه.
  • ‬پاستا پنه, همون پاستا قلمی یا لوله ای هست.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز