طرز تهیه ترین گوشت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

  • پپیاز ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • قارچ ۵ الی ۶ عدد
  • گوشت چرخکرده ۸۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • کنسرو نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سیب زمینی ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آویشن و زعفران مقداری
  • روغن ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای میان غذا:

  • هویج آب پز ۱ عدد
  • فلفل دلمه نصف یک عدد
  • خلال بادام و پسته(در صورت تمایل) ۵۰ گرم

مواد لازم برای سس پرتقال:

  • آب پرتقال ۲/۱ پیمانه
  • آرد سیب زمینی ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران آبکرده ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترین گوشت:

تمام مواد رو ریز کنید و با هم مخلوط کنید. قالب پاند کیک رو کاغذ روغنی بندازید و کفش رو چرب کنید و نصف مواد رو توی قالب بریزید و مواد میانی رو هم بریزید و دوباره نصف دیگه مواد رو بریزید و خوب فشرده کنید. روغن رو روی مواد بدید و روی اونو با فویل بپوشونید و به روش بن ماری در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۹۰ دقیقه بذارید تا بپزه!
بعد از پخت یه کم صبر کنید و از قالب در بیارید و با سس پرتقال سرو کنید.

طرز تهیه سس پرتقال:

آب پرتقال رو با آرد سیب زمینی کم کم مخلوط کنید و شکر و زعفران رو اضافه کنید و روی شعله کم بذارید و هم بزنید تا سس غلیظ بشه.

نکات:

  • برای میان غذا میتونید ژامبون، کلم بروکلی یا اسفناج یا کدو یا…استفاده کنید.
  • قالب پاند کیک همون قالب کیک صبحانه است، قالب مستطیل گود. به غذاهایی که تو این قالب پخته میشن، ترین میگن!
  • پخت بن ماری یعنی پخت به روش غیر مستقیم یعنی قالبتون رو توی سینی فر یا ظرفی که توش آب ریختید بذارید تا بپزه!
  • به جای آرد سیب زمینی دستور میتونید آرد نخود چی و به جای آرد سیب زمینی سس میتونید آرد ذرت جایگزین کنید.
  • به جای جعفری میتونید گشنیز یا هر سبزی که دوست دارید بریزید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز