طرز تهیه ته دیگ نان باگت

دسته بندی: نکات خانه داری

برای تهیه این ته دیگ, نان باگت رو عرضی و به قطر حدود ۱ تا ۲ سانتی متر برش بزنید و کف قابلمه بچینید, کمی نمک بپاشید و روغن اضافه کنید, یک لایه برنج روی اون بریزید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و دم بدید.

نکات ته دیگ نان 

  • این ته دیگ به خاطر نان باگت, ترد و حالت پوک مانندی داره و به طرفداران ته دیگ پیشنهاد میکنم این ته دیگ رو حتما تست کنند!
  • مواظب باشید, چون نان باگت خیلی سریع روغن رو جذب میکنه, پس خیلی روغن استفاده نکنید!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز