طرز تهیه ته چین اسفناج و قره قروت

دسته بندی: آشپزی

ته چین اسفناج و قره قروت

مواد لازم

برنج ۵ پیمانه
فیله مرغ ۸۰۰ گرم

اسفناج پخته ۳۰۰ گرم

قره قروت ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۱ تا ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل و روغن و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ته چین اسفناج و قره قروت

برنج رو بشویید و خیس کنید و به روش آبکش یا کته آماده کنید. اسفناج رو با کمی روغن تفت بدید یا بخارپز کنید.
پیاز رو خلالی کنید و با روغن تفت بدید. حالا فیله مرغ ها رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. بعد کمی زعفران و نمک و فلفل سیاه به فیله ها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. حالا کمی آب روی فیله ها بریزید تا بپزن و بعد اونا رو به تکه های ریزتر خرد کنید و به فیله های پخته کمی ماست و زعفران اضافه کنید و کنار بذارید.
در یک کاسه مناسب, تخم مرغ ها رو بزنید تا صاف و یکدست بشن! بعد به اونا, ماست و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا برنج رو در این مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.
کف قابلمه مورد نظر رو چرب کنید, با یک لایه برنج کف ظرف رو بپوشونید و بعد مرغ پخته رو بچینید و حالا به اندازه یک گردو اسفناج بردارید و وسط اون یه تیکه قره قروت بذارید و اونو گرد کنید و روی مرغ ها بذارید.
تمام اسفناج ها رو به همین ترتیب آماده کنید و بعد مابقی برنج رو روی اونا بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا مواد انسجام کافی رو به دست بیاره.
حالا ته چین رو بذارید روی شعله گاز تا با حرارت کم دم بیاد! حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم زمان لازم دارید تا ته چین طلایی بشه. بعد اونو برگردونید و تزئین کنید و سرو کنید.

نکات

  • میتونید ته چین رو در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت بذارید تا بپزه. در اون صورت روی ظرف رو با فویل بپوشونید!
  • به جای تخم مرغ کامل میتونید از ۴ عدد زرده هم استفاده کنید.
  • برای اینکه ته چین خوش بو بشه, کمی کره رو تکه تکه کنید و روی برنج بذارید.
  • لازم نیست ته چین رو خیلی نازک درست کنید, چون در اون صورت دیگه ته چین نیست و ته دیگه!!
  • من مرغ رو که میپزم میذارم یکی دو ساعت توی مخلوط ماست و نمک و زعفران بمونه. اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه!
  • برنج ته چین رو معمولا کمی دون تر باید بردارید.
  • توی ته چین مجلسی مرغ رو ریش ریش نمیکنن! بلکه اونو تکه ای میذارن!
  • به جای فیله مرغ میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز