طرز تهیه ته چین دو رنگ ماهی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم‬
‫ماهی ۱ عدد‬
‫سبزی ماهی ۱ پیمانه‬
‫پیاز ۲ تا ۳ عدد‬
‫سیر خرد شده ۵ حبه‬
‫تمر هندی نصف بسته‬
‫شوید خرد شده ۵ پیمانه‬
‫برنج ۵ پیمانه‬
‫روغن و نمک و فلفل و ادویه و زعفران و آبلیمو به میزان لازم‬

‫طرز تهیه ته چین
‫ماهی رو تمیز کنید و از کمر برش بدید و ستون فقراتش رو در بیارید و با نمک و فلفل و آبلیمو و پودر تخم گشنیز برای ۳ تا ۴ ساعت مزه دار کنید. بعد اونو خشک کنید.‬
‫پیاز و سیر رو خرد کنید و سرخ کنید و سبزی ماهی رو به اون اضافه کنید و خوب تفت بدید، نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید. بعد شیره تمر هندی رو بهش اضافه کنید و روش هم کمی آب بریزید و بذارید تا سبزی بپزه.‬
‫برنج رو یا به روش دمی یا آبکش آماده کنید. نیمی از برنج رو با زعفران و نیمی دیگه رو با شوید قاطی کنید.‬
‫بعد از اینکه سبزی ماهی آماده شد، بذارید سرد بشه و اونو توی شکم ماهی بریزید و اونو بدوزید.
ماهی رو کمی تو روغن تفت بدید. بعد از تفت دادن ماهی, یادتون نره که نخ ماهی رو حتما در بیارید.
کمی روغن کف قابلمه بریزید و گرم کنید و ماهی رو کف قابلمه بذارید به شکل هلال. اول لایه زعفرانی رو بریزید و خوب فشار بدید و بعد هم لایه برنج با شوید.
برنج رو با دست خوب فشار بدید تا قالبی در بیاد.‬
‫میتونید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۱ تا ۱ و نیم ساعت بذارید یا روی گاز با شعله کم دم کنید.
ته چین رو توی ظرف برگردونید و به دلخواه تزیین کنید.‬

نکات‬
‫    •    میزان ترشی سبزی ماهی رو بسته به ذائقه میتونید کم و زیاد کنید.‬
‫    •    سبزی ماهی: ۹۰۰ گرم گشنیز و به همراه ۱۰۰ گرم شنبلیله‬
‫    •    شنبلیله اگه زیاد باشه، سبزی تلخ میشه.‬
‫    •    بهتون پیشنهاد میکنم برای اینکه پوست ماهی موقع تفت دادن متلاشی نشه، اونو توی آردی که با زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل مزه دار کردید، بغلطونید و بعد توی قابلمه بذارید.‬
‫    •    موقع دوختن ماهی فقط از یک طرف سوزن بزنید تا موقع کشیدن نخ راحت باشید.‬
‫    •    تمر هندی رو توی ظرفی بذارید و آب جوش روش بریزید و بذارید بمونه، بعد اونو چنگ بزنید و از صافی رد کنید تا شیره اون در بیاد.‬
•    این میزان برای ۵ تا ۶ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز