طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

دسته بندی:

مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
باقلا پخته ۱ پیمانه
شوید یک دوم پیمانه
مرغ ۴ تکه
تخم مرغ ۲ عدد
ماست چکیده ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران, نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
پیاز رو خرد کنید و سرخ کنید, کمی که تفت خورد, مرغ ها رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید, نمک و فلفل به مرغ بزنید و کمی آب جوش روی اونا بریزید و کمی زعفران هم اضافه کنید و اجازه بدید تا با حرارت کم مرغ بپزه و آبش کشیده بشه!
کمی ماست و زغفران رو مخلوط کنید و مرغها رو ریش ریش کنید و بذارید کمی توی این مخلوط بمونه تا مرغ مزه دار بشه.
برنج رو خیس کنید و به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید.
تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید و خوب مخلوط کنید, ماست و زعفران رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید, نمک و فلفل بزنید و به برنج اضافه کنید و هم بزنید.
کف قالب مورد نظرتون,  کمی روغن بریزید و نیمی از برنج رو بریزید, بعد باقلای پخته و شوید و مرغ ها رو لایه ای بچینید و دوباره یک لایه برنج زعفرانی بریزید و خوب فشرده کنید و اجازه بدید تا ته چین دم بکشه!

نکات

  • میتونید ته چین رو توی فر هم درست کنید, باید فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بسته به سایز ته چین بذارید تا بپزه! ضمنا روی قالب رو با فویل بپوشونید!
  • میتونید از شوید خشک هم استفاده کنید.
  • برای عطر بهتر برنج, وقتی برنج بخار کرد, میتونید چند تکه کره روی ته چین بذارید و ته چین رو دم کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز