طرز تهیه ته چین میگو

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر
برنج ۴ پیمانه
میگوی پوست کنده ۵۰۰ گرم
پیاز خلال شده ۲ عدد
سیر رنده شده ۳  تا ۴ حبه
گشنیز خرد شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خلال شده ۱ عدد
گرد لیمو عمانی ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و روغن به میزان لازم

طرز تهیه ته چین میگو:

میگوها رو پاک کنید و بشویید. مقداری آب در یک قابلمه به جوش بیارید و به آب، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و آبلیمو اضافه کنید و میگوها رو به اون اضافه کنید. صبر کنید تا میگو در آب جمع بشه، بعد اونو آبکش کنید.
در یک ماهیتابه پیاز رو به همراه سیر تفت بدید، سرخ که شد، گشنیز رو اضافه کنید و اونو تفت بدید، بعد هم فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و تفت بدید و در آخر هم میگوها رو اضافه کنید و به مواد بالا نمک و ادویه و زردچوبه و پودر لیمو عمانی و آبلیمو و فلفل بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و ته یک قابلمه تفلون، روغن بریزید. نصفه کمتر برنج رو بریزید و صاف کنید و میگوها رو اضافه کنید و اونا رو پهن کنید و مابقی برنج رو هم بریزید. اجازه بدید تا ته چین دم بیاد و بعد اونو در ظرف مورد نظرتون برگردونید.

نکات

  • این غذا بیشتر در کشورهای عربی و حوزه ی خلیج فارس طبخ می شه.
  • میگو رو اگر زیاده از حد بپزید، سفت میشه.
  • توی دستور اصلی رب انار نداره، ولی من رب انار اضافه کردم، بسیار خوب شد، اگر دوست داشتید میتونید به جای آبلیمو دستور رب انار اضافه کنید. میزانش هم بستگی به ذائقه خودتون داره.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز