طرز تهیه تیلا پیا سوخاری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
فیله ماهی تیلا پیا ۶۰۰ گرم
پنیر پارمسان نصف پیمانه
پودر سوخاری نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
آب لیمو ترش تازه ۲ عدد
سرکه ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه ماهی به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه تیلا پیا سوخاری
پیاز رو خلالی کنید و با دست فشار بدید تا عصاره اون خارج بشه!
حالا در یک سینی, ماهی رو بذارید, روی اون نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه ماهی بپاشید, آب لیمو ترش و سرکه رو هم روی اون بریزید و در آخر پیاز های خلالی رو روی اونا بذارید و اجازه بدید تا ماهی برای ۱ ساعت مزه دار بشه!
بعد از این مدت ماهی رو از مواد خارج کنید.
پودر پنیر پارمسان و پودر سوخاری رو ترکیب کنید و ماهی رو در این مخلوط بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و با سبزیجات بخار پز دلخواه سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫‬میتونید ۲ عدد تخم مرغ رو بزنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید و قبل از اینکه ماهی ها رو در پودر سوخاری بزنید, اول در تخم مرغ بغلطونید و بعد در پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید.
  • ‬چون ماهی با آب لیمو و سرکه خیس شده, پودر سوخاری به اون میچسبه, نگران نباشید.
  • ‬کلا سوخاری ها برای اینکه کیفیت بهتری داشته باشند, باید حداقل نیم ساعت توی یخچا باشن تا پودر سوخاری به اون بچسبه و بعد سرخ بشن!
  • میتونید از پودرهای سوخاری طعم دار یا  حتی نان خشک آسیاب شده هم استفاده کنید.
  • ‬برای اینکه سوخاری شما چیپسی تر و ترد تر بشه, فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنید, زرده تخم مرغ سوخاری رو سنگین میکنه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز