طرز تهیه جالفریزی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
مرغ خرد شده ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فلفل سبز تازه ۵ عدد
فلفل چیلی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
زیره ۱ قاشق سوپخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
دانه خردل ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه جالفریزی
پیاز رو ریز خرد کنید و به  همراه مرغ خرد شده تفت بدید. وقتی مرغ تفت خورد, گوجه و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. در این مرحله, فلفل ها و ادویه ها و نمک رو اضافه کنید.
کمی آب اضافه کنید و اجازه بدید تا غذا بپزه و بعد با نان یا کته سرو کنید.

نکات

  • این غذا, یکی غذای هندی است!
  • این غذا رو با گوشت هم میتونید درست کنید.
  • میتونید ادویه های مختلف دیگه هم به این غذا اضافه کنید, مثل ادویه کاری, ادویه مخصوص مرغ یا…
  • میتونید کمی آب لیموی تازه هم به غذا اضافه کنید.
  • میتونید کمی رب گوجه هم با مرغ تفت بدید!
  • این غذا به دلیل اینکه هندی است, قاعدتا باید تند سرو بشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز