طرز تهیه جوجه برشته ماستی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

سینه مرغ ١ عدد کامل

ماست نسبتاً‌غلیظ یک لیوان

سیر ٢ تا ٣ حبه

جعفری تازه خرد شده ٢ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری

‌آرد سوخاری به میزان لازم

کره حدود ۵ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

پیاز خلالی ۱ عدد

طرز تهیه جوجه برشته

مرغ رو به تکه های جوجه کبابی در بیارید و توی یه ظرف بریزید و پیاز، زعفران، روغن زیتون، نمک و فلفل و آبلیمو و ماست و سیر و جعفری رو روش بریزید و خوب هم بزنید و بذارید برای ۳ تا ۴ ساعت توی یخچال بمونه تا مزه دار بشه.
فر رو از یک ربع قبل با ۲۰۰ سانتی گراد گرم میکنیم.
جوجه ها رو از مواد در میاریم و توی آرد سوخاری میزنیم.
کف ظرف رو چرب میکنیم و جوجه ها رو توش میچینیم و روی هر کدوم یه تیکه کره میذاریم.
روی ظرف رو با فویل میپوشونیم و ۶۰ دقیقه میذاریم تو فر بمونه.
بعد فویل رو برداشته دوباره واسه ۱۵ دقیقه دیگه میذاریم تا روش طلایی بشه.

نکات

  • مرغ هر چی بیشتر مزه دار بشه، خوشمزه تر میشه.
  • میتونید از ران مرغ هم استفاده کنید ولی زمان پخت ۱۵ دقیقه بیشتر میشه.
  • برای اینکه مرغ ها حالت خمیری پیدا نکنه، میتونید ۱۵ دقیقه هم گریل رو روشن کنید.
  • در کنار این غذا میتونید سبزیجات تفت داده هم نوش جان کنید.
  • این میزان برای ۲ نفر کافیه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز