طرز تهیه حلیم بادمجان

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

  • بادمجان ۱ کیلو
  • گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم(بهتره که گوشت گردن استفاده کنید که حلیم بادمجون کش دار بشه)
  • عدس سبز ۱۵۰ گرم
  • پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
  • پیاز برای گوشت و غذا جداگانه: ۳ تا ۴ عدد
  • کشک ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
  • روغن به مقدار لازم
  • سیر ۴ تا ۵ حبه(بسته به ذائقه)
  • فلفل قدری
  • نمک قدری
  • گردو ساییده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه حلیم بادمجان:

اول از همه بادمجانها رو در مخلوط آب و نمک میخوابانیم که کمتر روغن ببره. بعد اونا رو سرخ می کنیم( یک نکته برای اینکه بادمجانها کمتر روغن ببره اینه که وقتی یک طرف اونا سرخ شد، وارونه که کردیم روی طرف سرخ شده یه بادمجون خام میذاریم که روغن اون سرخ شده رو به خودش بگیره)
گوشت رو با پیاز سرخ می کنیم، زردچوبه و ادویه میزنیم بعد روش آب میریزیم تا بپزه، وقتی پخت، ریش ریش می کنیم.
عدس رو هم جدا میپزیم.
حالا پیاز و سیر رو تفت میدیم و بادمجانها رو اضافه می کنیم، بعد گوشت و عدس رو هم اضافه می کنیم، کمی از مغز گردوها رو اضافه می کنیم و مقداری رو هم برای روی کار برمیداریم.
حالا به مخلوطمون یه کم آب اضافه می کنیم تا حسابی مواد له بشن. اجازه میدیم تا آبش کشیده بشه.
۱۵ دقیقه آخر پخت هم کشک رو اضافه می کنیم، نمک و فلفل غذا رو هم اضافه می کنیم.
بعد روی کشک بادمجون رو با پیاز داغ، نعناع داغ، سیرداغ، کشک و گردو تزیین می کنیم.
مثل من نشه(وقت تزیین نداشتم)

نکته:

  • غذاهایی که کشک دارن، کلا کشک باید ۱۵ دقیقه آخر پخت اضافه بشه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز