طرز تهیه خوارک لوبیا سبز و ژامبون

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
لوبیا سبز ۶۰۰ گرم
ژامبون گوشت ۵۰ گرم
ژامبون مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
خامه صبحانه ۵ قاشق غذاخوری
شیر ۴ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا یا چدار به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه خوارک لوبیا سبز و ژامبون
لوبیاها رو پاک کنید و به اندازه ۲ بند انگشت خرد کنید و اونا رو آب پز یا بخارپز کنید.  ژامبون ها رو هم نواری ببرید.
پیاز و سیر رو خرد کنید و به همراه روغن زیتون تفت بدید, وقتی سرخ شد لوبیا و ژامبون رو اضافه کنید و با هم تفت بدید. نمک و فلفل بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
کف ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید. مواد رو در ظرف بریزید. در یک کاسه مناسب, خامه و شیر رو بزنید تا صاف و یکدست بشن, حالا اونا رو روی مواد بریزید و روی خوراک رو با پنیر بپوشونید.
ظرف رو برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط بذارید تا پنیر آب و طلایی بشه و بعد سرو کنید.

نکات

  • لوبیا سبز ترد و بخار پز, همراه خوبی برای ماهی, مرغ و گوشت قرمزه. همچنین برای سوپ ها, خوراک ها, گراتن ها و غذاهای مدیترانه ای مناسبند!
  • میتونید به جای ژامبون مرغ و گوشت از هر ژامبون مورد علاقه دیگه هم استفاده کنید.
  • میتونید از پنیر پیتزا هم به جای موزارلا و چدار استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز